Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Γιατί μετά την Σάμερ θα γνωρίσεις και θα ερωτευτείς την Ότομ...


 Σ'αρέσει. Την έχεις καψουρευτεί. Αυτή είναι ένα "ελεύθερο" κορίτσι. Παιδί χωρισμένων γονιών που έχει την πεποίθηση ότι τίποτα δεν κρατάει για πάντα. Απ'την αρχή σου ξεκαθαρίζει πως δεν πιστεύει στον έρωτα. Δεν ξέρει καν το λόγο που υπάρχει αυτή η λέξη. Δεν τον έχει νιώσει ποτέ. Δεν θέλει να είναι κορίτσι κανενός. Θέλει την ελευθερία της.
  Βγαίνετε, διασκεδάζεται, κάνετε κάλο σεξ, με λίγα λόγια περνάτε καλά μαζί. Ανοίγεται πρώτη φορά, σε σένα. Βασικά σου λέει τις παρακάτω "παρερμηνεύσιμες" λέξεις: <<Αυτό δεν το έχω ξαναπεί σε κανέναν.>> Νιώθεις ξεχωριστός. Στο κεφάλι σου έχεις το τέλειο λοβ στόρυ. Αυτό όμως για πόσο? Από αυτήν έχεις το για όσο, όχι το για πάντα. Μέχρι να ξυπνήσετε μια μέρα και να νιώθετε διαφορετικά.
  Και μια μέρα δεν είναι σαν τις προηγούμενες. Κάτι έχει αλλάξει. Δεν γελάει με τα χαζά αστεία σας, αδιαφορεί, είναι απόμακρη. Ξύπνησε και ένιωθε διαφορετικά. Σε χωρίζει και σου ζητάει να μείνετε φίλοι, οι καλύτεροι φίλοι. Δηλαδή, όπως λέει και μια ψυχή, ο σκύλος μας ψόφησε αλλά μπορείς να κρατήσεις το πτώμα του ;)
  Ο πόνος σου αβάσταχτος. Έχεις πέσει σε κατάθλιψη. Δεν έχεις όρεξη να φας,να ξυπνήσεις, να πας στη δουλεία σου. Η οποιαδήποτε κίνηση σε κουράζει. Ακόμα και το να κουνήσεις το τσιγάρο για να τραβήξεις τζούρα. Αρνείσαι να κάνεις προσπάθεια  να το ξεπεράσεις. Την θες απλά πίσω. Έχεις παραιτηθεί από την αγάπη, από την ζωή. Έχεις αρχίσει να πιστεύεις ότι είχε δίκιο. Ότι δεν υπάρχει έρωτας και πως αυτό είναι κατασκεύασμα των ταινιών, των τραγουδιών και άλλα τέτοια χαζά.
  Υστέρα από καιρό, μόλις έχεις καταφέρει να ξαναπατήσεις στα πόδια σου, μαθαίνεις πως το ατίθασο άλογο, η Σαμερ, παντρεύτηκε. Ναι, το κορίτσι που δεν ήθελε να ανήκει πουθενά  τώρα έχει σύζυγο  Όπως σου λέει και η ίδια σε μία τυχαία συνάντησή σας στο αγαπημένος σας μέρος: Είχες δίκιο, ο έρωτας υπάρχει. Απλά δεν τον είχα νιώσει μαζί σου, ούτε με κανέναν άλλον πριν. Όλα είναι θέμα τάιμινγκ και δεν είχατε το σωστό.


  Αποφασίζεις να πάρεις την ζωή στα χέρια σου. Κυνηγάς τα όνειρά σου,τα οποία είχες παρατήσει τελείως, παίρνεις ρίσκα και κάνεις μια νέα αρχή. Κάπου εκεί γνωρίζεις την Ότομ. Και η ζωή συνεχίζεται...






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου